Kundsida Lunneviken

Hej ! Här är den gamla karta från din trakt, som du var intresserad av. Den har anpassats till moderna tryckformat. Du beställer poster med denna, via knappen nedanför bilden. Din kundsida finns här till den 2021-05-10.

Om du inte redan loggat in kan du göra det under Mitt konto. Där kan du även skapa en inloggning om du inte redan har. Som inloggad är det lätt att hitta tillbaka till din kundsida via länken Din kundsida.
Din kundsida och möjligheten att beställa tryck av kartorna finns kvar i ca 2 månader från att du fått mailet med länken hit.
Om du har frågor eller kommentarer kan du använda kommentarsfältet längs ner på sidan. Du måste vara inloggad för att kunna skriva.

Avsöndring från 1907

År 1907 gjordes en avstyckning av fastigheten Lunneviken i Hustyft i Hogdals socken. Fastigheten fick då beteckningen 1:13.

Hogdals Hustyft Lunneviken från 1907

Kartan är i original ca 22,3 x 36,7 cm. I denna bild har en ram lagts runt kartan, så att hela bilden blir ca 30 x 40 cm. Kartbilden har då fått proportioner som fungera i flera olika moderna storleksformat. Alla utom 30 x 40 cm blir förstoringar.

Lämna ett svar